Turizm Fakültesi tarafından organize edilen Hasankeyf oryantasyon gezisi kapsamında Turizm Rehberliği ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları birinci sınıf öğrencileri Hasankeyf Çarşısı, Hasankeyf Müzesi, Zeynel Bey Türbesi ve Mağara Otel gezmiştir. Bunula birlikte Hasankeyf Meslek Yüksekokulu ve Hasankeyf uygulama oteli ziyaret edilerek, Hasankeyf Meslek Yüksekokulu mutfağında öğrencilere uygulamalı mutfak tanıtım dersi yapılmıştır. Prof. Dr. Mehmet Onur Gülbahar, Doç. Dr. Reşat Arıca ve Dr. Öğr. Üyesi Reşit Uğran’ın öğrencilere eşlik ettiği gezide misafirperverliğinden ve desteklerinden ötürü Hasankeyf Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve idari personeline, Hasankeyf Uygulama Oteli yöneticileri ve çalışanlarına teşekkürü borç biliriz.