Basketbol Takımımız 2.’lik Kupasıyla Döndü

18.12.2017

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’un destekleri ile canlanan spor takımlarımızdan Batman Üniversitesi Basketbol Takımı, Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından Antalya’da organize edilen 2. Lig basketbol Ligi Grup mücadelesinden 2.’lik Kupasıyla döndü.

Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından organize edilen ve Antalya’da oynanan maçlarda Bayburt Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi ve Van 100. Yıl Üniversitesi’yle mücadele eden Batman Üniversitesi Basketbol Takımı, 2.lik kupasıyla Batman’a döndü.