Batman Üniversitesi, Batman Mobilya, İnşaat, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarına Katıldı

15.09.2017

İlk gün Fuar standımızı ziyaret eden Batman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa DEDE ve Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ tarafından karşılandı.

Batman Üniversitesi, Türkiye'nin dört bir yanından yaklaşık 200 firma, 400 markanın katıldığı ve 23 bin metre kare alan üzerine kurulan Batman Mobilya, İnşaat, Gıda, Tarım ve Hayvancılık fuarına katıldı.

Üniversitemizin tanıtımının yapıldığı fuarda, fuarı gezen vatandaşlar, standımızda Üniversitemizle ilgili bilgiler verilerek, merak ettikleri konulara cevap buluyor.

Üniversitemiz fuar standında görevli Öğretim Elemanları Cemil MANAP, Özcan İŞCAN, Alevcan KAPLAN, Leyla KARAHAN, Ali Mücahit KARAHAN ve idari personel Abdurrahman YAVUZ tarafından ziyaretçiler karşılanarak üniversitemiz hakkında bilgi verilerek ikramda bulunuluyor.

Ücretsiz olarak gezilen bilen fuar 14-17 Eylül 2017 tarihleri boyunca açık bulunacak.