Cumhuriyetimizin Kurucusu ATATÜRK, Üniversitemizde Konferansla Anıldı

10.11.2017

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikalinin 79. yıldönümü nedeniyle Üniversitemiz Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda düzenlenen “Liderlik Kavramı ve Atatürk” konulu konferansla anıldı.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyet intikalinin 79. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma programına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülriz KOZBE, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel BİRİNCİ, akademisyenler ve idari personeller katıldı.

Anma programı kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tekin İDEM tarafından “Liderlik Kavramı ve Atatürk” konulu bir konferans verildi.

Konferansın ardından "Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün na’şının İstanbul’dan Ankara’ya Nakli ve Anıtkabir’e Konulması” konulu video gösterimi yapıldı.