Rektörümüz DURMUŞ, 2018 Yatırım Programı için Kalkınma Bakanlığı’nda

22.08.2017

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, 2018 Yılı Batman Üniversitesi Yatırım Programı için Kalkınma Bakanlığı’nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Kalkınma Bakanlığı’nda düzenlenen 2018 Yılı Batman Üniversitesi Yatırım Programı Toplantısı’na Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’un yanı sıra Batman Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Selçuk ERGİNÖZ ve Strateji Daire Başkan Vekili Ümit ÇELİK katıldı.

Kalkınma Bakanlığı’nda düzenlenen toplantıda Batman Üniversitesi’nin 2018 Yılı Yeni ve Devam Eden Yatırımları hakkında Kalkınma Bakanlığı uzmanları ile görüştüklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, yeni yapılması planlanan projelerin sunularak değerlendirildiğini, toplantının olumlu bir havada geçtiğini söyledi.