Rektörümüz DURMUŞ, “Öğrencilerimizin İsteklerini Yerine Getirmeye Devam Edeceğim”

19.10.2017

Çaçaron Müzik Dinletisi’nde konuşan Rektörümüz DURMUŞ, “Kıymetli öğrencilerim sizlerin isteklerini yeri getirmeye devam edeceğim, ancak tek bir şartım var, birbirinizi sevin” dedi.

Batman Üniversitesi öğrencilerinin yoğun alkışı altında müzik dinletisinin yapıldığı konferans salonuna giren Rektörümüz DURMUŞ, Çaçaron Müzik Dinletisi’nin açılış konuşması yaptı.

Müzik dinletisinde konuşan Rektörümüz DURMUŞ, göreve geldiğimizden itibaren öğrencilerin seslerine kulak verdiklerini ifade ederek, sosyal ve kültürel aktiviteleri arttıracaklarını söylediklerini ve bunu derhal uygulamaya koyduklarını, kendi imkanları dahilinde etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Batman Üniversitesi’nin iç dinamiklerini harekete geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Rektörümüz DURMUŞ, “Çaçaron müzik grubu Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden oluşmuş, güzel bir müzik grubu, fırsat oluştukça konserler, dinletiler verecek ve siz kıymetli öğrencilerimizi stresini atmasına yardımcı olacak” dedi.

Konuşmasını öğrencilerden tek bir isteği olduğunu belirterek devam eden Rektörümüz DURMUŞ, “Ben tüm öğrencilerimizden tek bir şey istiyorum. Birinizi sevin, birinize saygı gösterin. Birimizi seversek saygı gösterirsek her şeyin üstesinden gelebiliriz. Hepimiz mutlu oluruz o zaman. Amacımız hepimizin mutlu olmasıdır.” dedi.