Anasayfaya Dön

Agahiyên Giştî

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, turizm işletme belgeli konaklama işletmeleri, yiyecek-içecek işletmeleri, rekreasyon işletmeleri başta olmak üzere diğer turizm işletmelerinin; yiyecek-içecek ile ilgili birimlerine orta ve üst düzey yönetici yetiştirmektedir.

Amaç

Yiyecek-İçecek sektörünün ihtiyaç duyduğu temel işletmecilik bilgileriyle donanmış,
Sektörün yapısına ve işleyişine vakıf,
Yönetim bilgi-becerisine ve etik yapıya sahip,
En az bir yabancı dil bilen;
İletişim, yaratıcılık ve bilgi sentezleme yetenekleri gelişmiş;
Bilgi teknolojilerini kullanabilen;
Teorik ve pratik bilgiye sahip orta ve üst düzey yönetici adayları yetiştirmektir